Zoo Tycoon op Vista

Een verzamelpak met al het goede van Zoo Tycoon erin. Praat er hier over.

Zoo Tycoon op Vista

Berichtdoor TigerKeeper » 13 feb 2009, 17:13

Hoe krijg je zoo tycoon 1 op Vista
Laatst bijgewerkt door TigerKeeper op 19 feb 2009, 12:52, in totaal 1 keer bewerkt.
TigerKeeper
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 151
Geregistreerd: 27 dec 2008, 14:00
Woonplaats: Plaats in de Achterhoek



Re: Zoo Tycoon op Vista

Berichtdoor Raymondhoek » 14 feb 2009, 09:29

TigerKeeper schreef:hoe krijg je zoo tycoon 1 op Vista


Gewoon instaleren...
En ik weet dat het kan, want ook op mijn ZT pc staat ZT1 complete collection...


Raymond ;)
Maak ook allemaal een account op het ZTSF
Klik HIER voor mijn ZT2 creatie's (Momenteel "Broken Fences Hack)
Klik HIER voor mijn ZT2 Show zoo (momenteel "Dierenhoek, Up1")
Klik HIER voor mijn Blijdorp foto's
Raymondhoek
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 1650
Geregistreerd: 31 mei 2007, 18:44
Woonplaats: Rotterdam



Berichtdoor TigerKeeper » 19 feb 2009, 12:57

Daar heb ik ZT 2 ook al op staan. En mijn 'moeder' is bang dat dan de hele Laptop chrast (sorry, ik weet in godsnaam niet hoe je dat spelt :roll: ). Zij is ook een van de Gebruikers! ;)
TigerKeeper
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 151
Geregistreerd: 27 dec 2008, 14:00
Woonplaats: Plaats in de Achterhoek



Berichtdoor Tommiej » 19 feb 2009, 13:12

Dat ligt helemaal aan je eigen laptop. Ik zou voor ZT2 toch minimaal 4 GB intern geheugen adviseren.
Tommiej
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 412
Geregistreerd: 21 maart 2008, 12:15



Berichtdoor Raymondhoek » 19 feb 2009, 14:15

TigerKeeper schreef:Daar heb ik ZT 2 ook al op staan. En mijn 'moeder' is bang dat dan de hele Laptop chrast (sorry, ik weet in godsnaam niet hoe je dat spelt :roll: ). Zij is ook een van de Gebruikers! ;)


Als je laptop gewoon normaal is (rond de 2-3 GB werk geheugen, 320GB harde schijf, en een beetje videokaart van minsterns 256MB), kan je makkelijk ZT1 & ZT2 spelen...

Tommiej schreef:Dat ligt helemaal aan je eigen laptop. Ik zou voor ZT2 toch minimaal 4 GB intern geheugen adviseren.


Het gaat hier om ZT1, en niet ZT2, "Tigerkeeper" zegt alleen dat hij er ook ZT2 op hebt staan :roll:


Raymond ;)
Maak ook allemaal een account op het ZTSF
Klik HIER voor mijn ZT2 creatie's (Momenteel "Broken Fences Hack)
Klik HIER voor mijn ZT2 Show zoo (momenteel "Dierenhoek, Up1")
Klik HIER voor mijn Blijdorp foto's
Raymondhoek
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 1650
Geregistreerd: 31 mei 2007, 18:44
Woonplaats: Rotterdam



Berichtdoor Tommiej » 19 feb 2009, 14:24

Ohw, verkeerd gelezen. Overigens, normaal vind ik meer 4 GB.
Tommiej
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 412
Geregistreerd: 21 maart 2008, 12:15



Berichtdoor Bart de Jong » 19 feb 2009, 15:32

Voor een pc met vista heb je inderdaad minstens 4 gig nodig om echt goed te kunnen werken, maar een pc met XP kan zelfs prima op 1 gig draaien ;). Het is overigens vrij onmogelijk dat je laptop crasht als je er meerdere spellen op hebt staan. Als zoiets gebeurt betekend dit dat er al iets goed mis was met de pc voordat het spel geïnstalleerd werdt. Als je pc ZT2 aan kan dan weet je eigenlijk voor bijna 100% zeker dat ZT1 zonder problemen kan draaien.

Bart
með suð i eyrum við spilum endalaust
Sigur Rós

(with a buzz in our ears we play endlessly)
Bart de Jong
Avatar gebruiker
Voormalig zt.nl crewlid
Berichten: 2536
Geregistreerd: 12 dec 2004, 12:23
Woonplaats: Rockanje



Berichtdoor TigerKeeper » 19 feb 2009, 16:41

Bart de Jong schreef: Het is overigens vrij onmogelijk dat je laptop crasht als je er meerdere spellen op hebt staan. Als je pc ZT2 aan kan dan weet je eigenlijk voor bijna 100% zeker dat ZT1 zonder problemen kan draaien.

Bart


Ik hebt 3 problemen
Eerste probleem: Ik maak me zorgen om alle belangrijke documenten
die er op staan :oops: .

Tweede probleem: Dat is namelijk ook bij RCT 3 gebeurd.
Ik had RCT 1 er nog op staan, en wou RCT 3 er ook nog op hebben.
Toen raakte alles ook door de war van alle cd-rom games :( .

Derde probleem: Ik ben bang dat de opgeslagen Downloads van ZT1 en ZT2 door elkaar komen :oops: .

O ja, ik heb ZT CC al bij Windows XP (die in de woonkamer staat) staan.
Maar omdat ik al mijn documenten op de laptop staan, lijkt het me beter dat ik hem later daar op zet.
Laatst bijgewerkt door TigerKeeper op 19 feb 2009, 17:01, in totaal 1 keer bewerkt.
TigerKeeper
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 151
Geregistreerd: 27 dec 2008, 14:00
Woonplaats: Plaats in de Achterhoek



Berichtdoor Bart de Jong » 19 feb 2009, 16:49

Hmm, ik zou het heel bijzonder vinden als zoiets komt door het installeren van een spel. Ik weet niet wat er gebeurt kan zijn, maar ik kan je vertellen dat die foto's niet zijn gewist door de installatie van RCT3 :P. De meeste problemen met computers ontstaan doordat mensen dingen doen waarvan ze niet weten wat de gevolgen zijn. Als je iets tegenkomt waarvan je niet 100% zeker weet wat het doet of hoe het werkt, doe het dan gewoon niet of vraag hulp. De kans dat een spel spontaan uit zichzelf dingen van je pc gaat verwijderen is vrijwel gelijk aan 0, het kan heel goed dat iemand per ongeluk iets heeft gedaan waarvan hij of zij niet wist wat het deed, en dat op die manier de foto's verwijderd zijn.

Bart
með suð i eyrum við spilum endalaust
Sigur Rós

(with a buzz in our ears we play endlessly)
Bart de Jong
Avatar gebruiker
Voormalig zt.nl crewlid
Berichten: 2536
Geregistreerd: 12 dec 2004, 12:23
Woonplaats: Rockanje



Berichtdoor TigerKeeper » 30 maart 2009, 15:30

Ik heb nu alles voor mekaar, dus hier mag van mij wel een slotje op
TigerKeeper
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 151
Geregistreerd: 27 dec 2008, 14:00
Woonplaats: Plaats in de Achterhoek



Volgende

  • Reklame Boodschappen
cron