show tank probleem

Gezellig babbelen over de onderwaterwereld in Marine Mania. Let op, het gaat hier om de uitbreiding voor Zoo Tycoon 1!

show tank probleem

Berichtdoor Maikie G » 24 dec 2007, 15:50

hoi,

ik heb in een freeform game een prachtige zoo met Orca's en een Orca show gebouwd...

alleen wil er maar geen deurtje van de show tank naar normale tank ontstaan...

de base van beide tanks zit op de goede hoogte... de muur is ook gelijk...

wat is hier het probleem? :?:
Maikie G
Avatar gebruiker
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 22
Geregistreerd: 02 jan 2006, 22:31
Woonplaats: Elst (gld)



Berichtdoor pony fan » 24 dec 2007, 16:17

heb je ze wel naast elkaar dus ik bedoel tegen elkaar ID
menfreak van zt.nl
ik ben een jonge moch je je vergissen
<><><><><><><><><:>--
Pokemon Pony Zoo Tycoon 2 En Dino Fan!!!!
pony fan
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 631
Geregistreerd: 06 nov 2007, 15:11
Woonplaats: nederland



Berichtdoor Maikie G » 24 dec 2007, 21:45

zo dom ben ik nou ook weer niet ;)

anyway...
ik was dom genoeg om het zelf op te lossen ( :?: ) maar het lukt nu dus...

dus dit topic is niet langer nodig ;)
Maikie G
Avatar gebruiker
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 22
Geregistreerd: 02 jan 2006, 22:31
Woonplaats: Elst (gld)



Berichtdoor mart » 25 dec 2007, 08:11

Wat was het probleem?
Topbands: Metallica, Drowning pool, Disturbed, Firewind, Pillar.
KILL SPAM! DRUK OP HET REPORTKNOPJE!
mart
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1984
Geregistreerd: 27 jul 2006, 12:49



Berichtdoor pony fan » 25 dec 2007, 12:20

hij of zij heeft het al op gelost mart
menfreak van zt.nl
ik ben een jonge moch je je vergissen
<><><><><><><><><:>--
Pokemon Pony Zoo Tycoon 2 En Dino Fan!!!!
pony fan
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 631
Geregistreerd: 06 nov 2007, 15:11
Woonplaats: nederland



Berichtdoor dinosaur001 » 25 dec 2007, 12:20

ja maar hij wil het probleem weten wat er was want misschien heeft hij ook wel een probleem
Hallo allemaal, ik ben weer terug op ZT.nl!
dinosaur001
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 244
Geregistreerd: 19 sep 2007, 14:36
Woonplaats: Lienden



Berichtdoor Maikie G » 25 dec 2007, 12:29

mart schreef:Wat was het probleem?



het zat allemaal wel op de goede hoogte etc.
maar er verscheen geen poortje...


door de omliggende exhibits had ik een soort van aftakking van de gewone tank naar de show tank moeten trekken maar die was te smal...
maar nu kn ik lkkr centjes tillen met de shows XD
Maikie G
Avatar gebruiker
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 22
Geregistreerd: 02 jan 2006, 22:31
Woonplaats: Elst (gld)



Berichtdoor Ruud » 27 dec 2007, 12:14

Probleem opgelost,

Klik, Slotje.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10




  • Reklame Boodschappen
cron