problemen met tribune bij showtank

Gezellig babbelen over de onderwaterwereld in Marine Mania. Let op, het gaat hier om de uitbreiding voor Zoo Tycoon 1!

problemen met tribune bij showtank

Berichtdoor Shandri » 16 jun 2007, 19:30

weet iemand hoe het komt dat tribunes niet aan de showtank gekoppeld worden :)
Shandri
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 3
Geregistreerd: 16 jun 2007, 18:37



Berichtdoor errie22 » 16 jun 2007, 19:32

Je moet de tribune één vakje van de showtank afhebben, daartussen moet een pad zitten, en er moeten dieren de showtank in kunnen zwemmen.
Ook moet er een marine specialist zijn.
Groeten van Erwin
Meld je aan op Surfrace of Jiggy en verdien geld! :D
errie22
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1466
Geregistreerd: 15 okt 2006, 06:49
Woonplaats: Gemeente Emmen, Zuid-Oost Drenthe



Berichtdoor Bruine beer » 16 jun 2007, 19:32

de mensen moeten ook nog op de tribunes kunnen, er moet normaal (denk ik) een vakje tussen de tribune en de tank zijn
Als er geen vakje zou tussen zijn zouden de mensen er niet opkunnen ;)

EDIT: sorry, jij was me voor Errie :P
Bruine beer
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 824
Geregistreerd: 28 jun 2006, 21:02



Berichtdoor Shandri » 16 jun 2007, 19:43

het is me ook een keer gelukt met 2 vakjes er tussen maar het lukt nu helemaal niet meer
Shandri
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 3
Geregistreerd: 16 jun 2007, 18:37



Berichtdoor Pukkie » 17 jun 2007, 07:15

Ik denk dat je je vergist heb Shandri want met 2 vakjes lukt het gewoon niet
Gewoon 1 (loop) pad langs de showtank en dan tribunes plaatsen.
Het moet lukken!
En denk eraan kinder'n "bij de man is het altijd mannelijk, bij de vrouw is het altijd vrouwelijk en bij de Heer is het altijd Heerlijk!!!

For All My friends Zoo Onderhoud Zookeeper of restaurant Meld je aan! per PB
Pukkie
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 2657
Geregistreerd: 06 apr 2006, 07:24



Berichtdoor S.C.Heerenveen » 17 jun 2007, 10:57

twee vakjes kan wel hoor, alleen zien ze het dan niet goed. Als het je nog niet gelukt is kan je altijd nog de marine mania tutotrial spelen.
S.C.Heerenveen
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 87
Geregistreerd: 02 jul 2006, 11:10



Berichtdoor Shandri » 18 jun 2007, 19:58

het is wel gelukt met 2 vakjes je moet gewoon de bassins niet zo hoog neerzetten gewoon laag laten staan
Shandri
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 3
Geregistreerd: 16 jun 2007, 18:37



Berichtdoor wytze » 19 jun 2007, 07:35

Nee daar gaat het niet om, het spel is zo geprogrammeerd dat de Show tribunes alleen aan de Show Tank worden gekoppeld als ze precies 1 hokje van de Show Tank staan. Op dat ene vakje wordt dan over het algemeen pad aangelegd, want alleen vanaf die kant kunnen de gasten op de tribunes.

Normaal gezien zouden de tribunes die 2 hokjes tussen de tribune en de showtank staan niet aan de tank moeten worden gekoppeld, dat wil zeggen dat je vanaf daar niet de show kan runnen (prijs vaststellen, truukjes selecteren etc).

Je kan tribunes natuurlijk overal neerzetten, maar alleen bij een show tank hebben ze ook echt zin.
Wytze's Zoo's, voor jong en oud.

Wytze's Zoo's kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele klachten.
wytze
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 124
Geregistreerd: 03 jan 2006, 14:36
Woonplaats: Haarlem, Noord-Holland, Nederland




  • Reklame Boodschappen
cron