Marine Mania probleem

Hier kun je het over de derde uitbreiding voor ZT2 hebben. Let op, het gaat hier om de uitbreiding van Zoo Tycoon 2!

Marine Mania probleem

Berichtdoor xxDebxx » 10 jun 2011, 15:34

Ik wilde vandaag Marine Mania op mn computer installeren.
Het installeren ging goed en hij startte ook normaal op.
Maar toen ik heel even in mn spel zat, ging hij terug naar het bureaublad en zeI: Zoo Tycoon 2 Marine Mania werkt niet meer. En dat zegt ie dus de hele tijd als ik hem speel.
Ik weet niet of dit wat uitmaakt maar Marine Mania is Nederlands en mn Zoo Tycoon 2 Duits.
xxDebxx
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 1
Geregistreerd: 10 jun 2011, 15:26



Re: Marine Mania probleem

Berichtdoor Ruud » 19 jun 2011, 19:42

Met ZT 2 is het zeker een probleem met 2 talen.

Je moet ook alles is 1 taal hebben geïnstalleerd anders werkt het niet.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Re: Marine Mania probleem

Berichtdoor Flossie313 » 03 okt 2011, 18:42

Ruud heeft gelijk, als je de engelstalige zoo tycoon 2 hebt, kan daar geen engelse marine mania bij
-----
srry, ik bedoel dat bij de engelstalige zt2 geen nederlandse mm kan, of andersom

###EDIT###

Volgende keer graag zelf editten.
Door op het knopje met een blaadje en schaartje te klikken.
2 posts achter elkaar is namelijk spam.
Laatst bijgewerkt door Raymondhoek op 04 okt 2011, 22:54, in totaal 2 keer bewerkt.
Reden: typo
Flossie313
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 12
Geregistreerd: 03 okt 2011, 18:39




  • Reklame Boodschappen
cron