vraag over jeeps

Hier kun je het over de tweede uitbreiding voor ZT2 hebben.

vraag over jeeps

Berichtdoor tmaar » 22 jan 2009, 11:17

Hi,

ik heb een garage geplaatst en een mooie weg door de zoo, vanaf de ene zijde van de garage naar de andere zijde van diezelfde garage, ik zie geen " bordjes, route niet af " (OID) toch als ik op de garage klik krijg ik "onvolledig circuit", ik begrijp er geen hout van:))
kan iemand mij vertellen wart ik (verkeerd) doe???

groetjes...
tmaar
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 22 jan 2009, 09:33



Berichtdoor robert van diest » 22 jan 2009, 11:24

heb je hem wel goed aangesloten dan?:P
heb je wel een melding gekregen ''uw jeep traject is nu compleet'' (zoiets volgensmij:P)
They depended on each other, and the world depended on them.
robert van diest
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1314
Geregistreerd: 09 okt 2005, 09:33
Woonplaats: Rotterdam



Berichtdoor tmaar » 22 jan 2009, 12:40

nee, en dat is t m juist!
ik weet niet wat ik met doen om dat voor elkaar te krijgen:P
tmaar
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 22 jan 2009, 09:33



Berichtdoor sabelorxy » 22 jan 2009, 13:09

Ik zou elk stukje ff na lopen
Ik ben een honden mens ik kan katten niet lije
Er zijn drie soorten mensen slimme,domme en ik
Ik ben uitgesproken atheist!!!!!!!!!!!!
Iedere dag vanaf 20:30: http://mondialnewz.youstream.fm/
sabelorxy
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 478
Geregistreerd: 20 jan 2007, 07:31
Woonplaats: wijchen



Berichtdoor Erry2000 » 22 jan 2009, 13:27

Misschien dat je een deel van je jeepbaan door diep water heen gelegd hebt? Dan rijd hij in elk geval niet, ik weet alleen niet zeker of je dan dit krijgt :? ...
Jouw download of zoo op ZTW? PB me!
Kijk ook eens in mijn designerstopic als je van MM2 houdt!
Erry2000
Avatar gebruiker
Member van het jaargetij Designer
Berichten: 1027
Geregistreerd: 03 sep 2007, 17:32
Woonplaats: Bergen op Zoom



Berichtdoor ossenkamp » 22 jan 2009, 16:50

Misschien heb je een gedeelte van je route
over een te steil gedeelte land lopen?
ossenkamp
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 90
Geregistreerd: 20 maart 2008, 16:23
Woonplaats: Voorst



Berichtdoor Ruud » 22 jan 2009, 17:11

Screens zeggen meer dan worden. Mocht het dus niet lukken plaats dan hier even een screen zodat we kunnen zien wat er aan de hand kan zijn.

PS: Voor Screens maken en plaatsen kan je altijd kijken bij onze artikelen. Even zoeken en je vind het wel.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Berichtdoor zoo-freak169 » 01 feb 2009, 21:21

mischien stond er een keer iets in de weg. zodat er ergens een gat in de circuit ligt!
zoo-freak169
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 78
Geregistreerd: 24 jan 2009, 19:06
Woonplaats: Westerhaar



Berichtdoor Bart de Jong » 01 feb 2009, 21:30

Ik heb dit probleem ook een keer gehad, bij mij hielp het om de garage te verwijderen en op dezelfde plek een nieuwe te bouwen.

Bart
með suð i eyrum við spilum endalaust
Sigur Rós

(with a buzz in our ears we play endlessly)
Bart de Jong
Avatar gebruiker
Voormalig zt.nl crewlid
Berichten: 2536
Geregistreerd: 12 dec 2004, 12:23
Woonplaats: Rockanje




  • Reklame Boodschappen
cron