nieuwe pc met vista

Hier kun je het over de tweede uitbreiding voor ZT2 hebben.

nieuwe pc met vista

Berichtdoor Marloes1972 » 19 jan 2009, 17:23

Ik heb een nieue Pc all delen heb ik hierop geinstaleerd zonder probleem.
alleenbij afrikaanse dieren blijft hij aangeven dat het basisspel er niet op geinstaleerd staat
en zonder afrikaanse dienis het niet compleet

wie heeft er een oplossing.
De pc heeft mr 1 gebruikrs account
Marloes1972
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 19 jan 2009, 17:12



Berichtdoor jmaster888 » 19 jan 2009, 17:25

euhh wat voor een pc heb je een xp of vista ofzo :roll:
Jmaster888 is actiever op Tesara
noem mij maar Jari
Kijk ook even in mijn showroom http://www.zootycoon.nl/forum/viewtopic.php?f=30&t=9734&start=80
mijn Fallout 3 mods: http://www.fallout3nexus.com/downloads/search.php
jmaster888
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 171
Geregistreerd: 30 dec 2008, 19:45
Woonplaats: Spijkenisse, Zuid Holland



Berichtdoor Qwikkie » 19 jan 2009, 17:34

Volgens mij staat dat in de titel, hoor.

Maarja, heb je al geprobeerd om hem helemaal te deïnstalleren en dan opnieuw installeren?

Qwikkie
Bezochte parken in 2012: Diergaarde Blijdorp 2x, Dierenpark Amersfoort, Safaripark Beekse Bergen
Totaal aantal bezoeken: 4
To do 2012: Vast wel iets, dat zien we wel weer.
Qwikkie
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 957
Geregistreerd: 28 aug 2006, 19:08
Woonplaats: Rijen



Berichtdoor jmaster888 » 19 jan 2009, 17:58

oh ja dom van me maar op de achterkant van mijn ZT2 AA hoesje staat bijsysteemveriesten ggen vista aleen xp/2000/ME mischien ligt het daaraan
Jmaster888 is actiever op Tesara
noem mij maar Jari
Kijk ook even in mijn showroom http://www.zootycoon.nl/forum/viewtopic.php?f=30&t=9734&start=80
mijn Fallout 3 mods: http://www.fallout3nexus.com/downloads/search.php
jmaster888
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 171
Geregistreerd: 30 dec 2008, 19:45
Woonplaats: Spijkenisse, Zuid Holland



Berichtdoor Arthur » 19 jan 2009, 18:09

Dit hebben we al eens vaker gehoord.
Kijk eens of je iets hebt aan het volgende topic.
viewtopic.php?t=8593
Het gaat daar wel over een andere versie van zt2 maar het probleem is het zelfde, dus de oplossing is ook bruikbaar.
Het enige wat draadloos nog niet echt wil lukken is, bungeejumpen
Citaat van een wereldberoemde Tycoon : 'Ik hoef niet te zwemmen in het geld, pootje baden is al genoeg..'
Als je een mooie zoo/download hebt gemaakt stuur hem dan ook eens in naar de site. Jij zorgt voor chaos bij de zookassa's, wij voor dranghekken...
Arthur
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 4049
Geregistreerd: 19 dec 2003, 12:09
Woonplaats: 's-Hertogenbosch, Nederland.



Berichtdoor Tommiej » 19 jan 2009, 19:32

ZT2, alle versies werken gewoon op Vista. Het staat niet op het doosje omdat Vista toen het gemaakt werkt simpelweg nog niet bestond.
Tommiej
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 412
Geregistreerd: 21 maart 2008, 12:15



Berichtdoor MikexSUN » 20 jan 2009, 07:08

Ik heb ook Windowsvista, en ik speel met gemakt elke dag Zootycoon 2 met AA BD en MM dus daar kan het niet aan liggen..

Mike <)
MikexSUN
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 331
Geregistreerd: 13 aug 2008, 09:06



Berichtdoor Marloes1972 » 20 jan 2009, 07:50

Ik wou de delen een voor een uitspelen
heb dus eerst de basis gedaan toen de dino toen de bedreigde alles eraf moet ik daar weer opnieuw mee beginnen
ben nu met water bezig ik heb inderdaad vista
Marloes1972
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 19 jan 2009, 17:12



Berichtdoor Pinguinboy » 21 jan 2009, 15:55

ik weet wel dat ZT2 Ultieme Collectie voor Vista is...
kom naar Novpin en red de pinguins in kaapstad!
Lees HIER mijn verhaal ''De Strijd om de walvissen'' en volg het avontuur tegen de Japanse walvisvaarders! :book:
Mickey Mouse wees me erop dat ik er minder van moest snoepen, terwijl Teigertje me er meer voerde, en Winnie de Pooh me probeerde over te halen om gewoon honing te gaan eten.
Pinguinboy
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 2026
Geregistreerd: 04 aug 2006, 19:49
Woonplaats: op aarde



Berichtdoor Tommiej » 21 jan 2009, 19:09

Alle ZT2 versies werken op Windows 2000, XP en Vista. Als je hardware goed genoeg is, natuurlijk.
Tommiej
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 412
Geregistreerd: 21 maart 2008, 12:15




  • Reklame Boodschappen
cron