Groot probleem

Hier kun je het over de tweede uitbreiding voor ZT2 hebben.

Groot probleem

Berichtdoor timtomtim » 04 jun 2009, 19:59

ik heb een groot probleem met AA er zit namelijk niks meer van in terwijl alle bestanden er gewoon staan

misschien heb ik dit zelf veroorzaakt :oops: ik wilde namelijk de biome van 4 dieren veranderen dus heb ik het hele bestand (110_000) uitgepakt, de biomes veranderd, weer ingepakt en verplaatst met de oude en de oude heb ik weggegooid en voorgoed verwijderd omdat ik dacht dat het goed was :roll:

kan iemand me asjeblieft helpen alvast bedankt
ZT.nl Is de beste ZT fansite
Dit is mijn showroom http://www.zootycoon.nl/forum/viewtopic.php?t=8671
timtomtim
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 304
Geregistreerd: 22 jan 2008, 20:11
Woonplaats: Barendrecht



Berichtdoor Vogelfreak0 » 04 jun 2009, 20:04

Omg, dat is echt dom. Verander NOOIT de bestanden van ZT2 zelf. Maak altijd kopies van de bestanden zelf en gebruik die, maar verander nooit iets aan de originelen. Ik zou je spel gewoon even opnieuw installeren, grote kans dat hij dan weer werkt. ;)
Vogelfreak0
Avatar gebruiker
Voormalig Designer
Berichten: 1650
Geregistreerd: 25 feb 2006, 11:28



Berichtdoor timtomtim » 04 jun 2009, 20:07

ik weet dat het heel dom is maar weet jij of alle AA dingen die ik in mijn zoos heb zitten na het opnieuw installeren er nog stteds in zitten :?:
ZT.nl Is de beste ZT fansite
Dit is mijn showroom http://www.zootycoon.nl/forum/viewtopic.php?t=8671
timtomtim
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 304
Geregistreerd: 22 jan 2008, 20:11
Woonplaats: Barendrecht



Berichtdoor africanfreak » 04 jun 2009, 20:10

ja, want die zijn niet veranderd als je er niks mee gedaan hebt ;) verwijder je AA dingen uit je zt2 map, en installeer AA opnieuw.
Leef je leven zolang het nog kan =)
africanfreak
Avatar gebruiker
Member van het jaargetij
Berichten: 4515
Geregistreerd: 13 jul 2006, 14:57
Woonplaats: tilburg



Berichtdoor timtomtim » 04 jun 2009, 20:14

bedoel je met de AA dingen downloads waar je AA voor nodig hebt :?:
ZT.nl Is de beste ZT fansite
Dit is mijn showroom http://www.zootycoon.nl/forum/viewtopic.php?t=8671
timtomtim
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 304
Geregistreerd: 22 jan 2008, 20:11
Woonplaats: Barendrecht



Berichtdoor Vogelfreak0 » 04 jun 2009, 20:16

africanfreak schreef:verwijder je AA dingen uit je zt2 map


Ja, doe dat vooral want dat is wel het domste wat je kan doen! Er blijven namelijk keys en dat soort dingen achter in je register, waardoor het kan gebeuren dat je spel niet meer te installeren en deïnstalleren is. Dan moet je je hele register weer opschonen en dat is onnodige tijdverspilling, want je kan AA veel beter via de CD deïnstalleren, of liever nog: repareren, als dat mogelijk is. ;)
Vogelfreak0
Avatar gebruiker
Voormalig Designer
Berichten: 1650
Geregistreerd: 25 feb 2006, 11:28



Berichtdoor africanfreak » 04 jun 2009, 20:18

Vogelfreak0 schreef:
africanfreak schreef:verwijder je AA dingen uit je zt2 map


Ja, doe dat vooral want dat is wel het domste wat je kan doen! Er blijven namelijk keys en dat soort dingen achter in je register, waardoor het kan gebeuren dat je spel niet meer te installeren en deïnstalleren is. Dan moet je je hele register weer opschonen en dat is onnodige tijdverspilling, want je kan AA veel beter via de CD deïnstalleren, of liever nog: repareren, als dat mogelijk is. ;)


ik bedoel de AA dingen waar mee hij heeft lopen prutsen :roll:
Leef je leven zolang het nog kan =)
africanfreak
Avatar gebruiker
Member van het jaargetij
Berichten: 4515
Geregistreerd: 13 jul 2006, 14:57
Woonplaats: tilburg



Berichtdoor timtomtim » 04 jun 2009, 20:30

als ik hem heb verwijderd (via de CD) en als ik hem dan ga installeren gaat hij hem weer verwijderen :(
ZT.nl Is de beste ZT fansite
Dit is mijn showroom http://www.zootycoon.nl/forum/viewtopic.php?t=8671
timtomtim
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 304
Geregistreerd: 22 jan 2008, 20:11
Woonplaats: Barendrecht



Berichtdoor Vogelfreak0 » 05 jun 2009, 15:14

Ik neem aan dat je dan wel héél ZT2 eraf hebt gegooid en ook weer bent begonnen met de CD van ZT2 zelf (dus geen uitbreiding) tijdens het installeren? ;)
Vogelfreak0
Avatar gebruiker
Voormalig Designer
Berichten: 1650
Geregistreerd: 25 feb 2006, 11:28



Berichtdoor timtomtim » 05 jun 2009, 16:54

ik heb nu geinstallereert: zt2-BD en UD
bij MM en AA wil die het gaan verwijderen in plaats van installeren
ZT.nl Is de beste ZT fansite
Dit is mijn showroom http://www.zootycoon.nl/forum/viewtopic.php?t=8671
timtomtim
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 304
Geregistreerd: 22 jan 2008, 20:11
Woonplaats: Barendrecht



Volgende

  • Reklame Boodschappen
cron