Speel jij straks Zoo Tycoon DS?

Heb je Zoo Tycoon 1 of 2 voor op je Nintendo DS ? Dan ben je hier op het goede adres. Of heb je Zoo Tycoon op je telefoon dan zit je hier ook gewoon goed. Ook voor de Cardflip Game.

Ga jij Zoo Tycoon DS spelen?

Niet voordat ik een Nintendo DS heb
20
12%
Niet voordat ik een Nintendo DS heb
20
12%
Nee, dat lijkt mij niets
24
15%
Nee, dat lijkt mij niets
24
15%
Misschien wel
17
10%
Misschien wel
17
10%
ZT:DS zal voor mij de reden zijn om een DS te kopen
5
3%
ZT:DS zal voor mij de reden zijn om een DS te kopen
5
3%
Zoo Tycoon DS? Dat kun je toch niet eten?
9
5%
Zoo Tycoon DS? Dat kun je toch niet eten?
9
5%
Anders (Licht toe)
7
4%
Anders (Licht toe)
7
4%
 
Totaal aantal stemmen : 164

Berichtdoor dierenvriend » 20 mei 2006, 19:03

Nee, ik heb niet eens een DS... :?
Ik ga er ook geen kopen.
...???... wat???
dierenvriend
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1698
Geregistreerd: 13 aug 2005, 10:52
Woonplaats: Lommel



Berichtdoor dominiek » 21 mei 2006, 08:33

ik heb hem
Doe maar of hier iets staat...
dominiek
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 66
Geregistreerd: 20 mei 2006, 08:37
Woonplaats: st. willebrord



Berichtdoor rovertje » 24 jun 2006, 08:25

ik heb zootycoon ds sinds gisteren en ik vind het een erg leuk spel
rovertje
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 723
Geregistreerd: 09 apr 2006, 10:08
Woonplaats: Rotterdam vlakbij ergens........



Berichtdoor michael1 » 24 jun 2006, 11:10

is zoo tycoon ds zt1 of zt2?????
michael1
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 227
Geregistreerd: 18 apr 2006, 17:13
Woonplaats: Amsterdam



Berichtdoor verzorger Rosalie » 26 jun 2006, 08:57

michael1 schreef:is zoo tycoon ds zt1 of zt2?????


zootycoon 1.
ik heb zt 2, AA, BD en marine mania.
verzorger Rosalie
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 70
Geregistreerd: 28 jul 2004, 17:20



Berichtdoor Arthur » 06 feb 2007, 20:35

whooe heee ik heb een DS-lite , nu nog ztds kopen...
Het enige wat draadloos nog niet echt wil lukken is, bungeejumpen
Citaat van een wereldberoemde Tycoon : 'Ik hoef niet te zwemmen in het geld, pootje baden is al genoeg..'
Als je een mooie zoo/download hebt gemaakt stuur hem dan ook eens in naar de site. Jij zorgt voor chaos bij de zookassa's, wij voor dranghekken...
Arthur
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 4049
Geregistreerd: 19 dec 2003, 12:09
Woonplaats: 's-Hertogenbosch, Nederland.



Berichtdoor Nike » 06 feb 2007, 21:16

het lijkt me niks zoo tycoon op de DS.
Super Mario 64 DS vond ik ook al niks.
Dat kleine schermpje :P ik zat telkens met dat pennetje bowser verkeerd te gooien :P
, dus mijn conclusie is: het lijkt me gewoon niks (kan dat ik het fout heb natuurlijk)
, maar ik vind het op de PC denk ik wel leuker :)

Nike
Nike
Avatar gebruiker
Designer
Berichten: 1496
Geregistreerd: 08 maart 2006, 15:03
Woonplaats: Bodegraven, Zuid Holland



zoo tycoon ds

Berichtdoor diddl » 20 apr 2007, 19:03

nou dit is mijn mening ik heb hem en het valt tegen is teklein allemaal en moeielijk ik vind op de p.c mooier en duidelijker.
diddl
Avatar gebruiker
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 31
Geregistreerd: 14 jun 2006, 19:04
Woonplaats: barendrecht/carnisselande



Berichtdoor John » 24 mei 2007, 20:58

Ik kocht hem net.. Bij menig winkel is de game voor 20 euro of minder te krijgen...
Zometeen maar eens spelen op mijn nieuwbakken DS :)
John
Forum Moderator
Berichten: 422
Geregistreerd: 03 nov 2003, 13:36
Woonplaats: Breda



Berichtdoor mart » 09 jun 2007, 14:31

ik ga hem niet kopen want ik heb hem bij een vriend gespeelt hij is op de pc veel leuker. I) maar je hebt ook voordelen, want dan kan je bijvoorbeeld in de autoook ZT spelen I)








PS:diddle ik ben het wel een beetje met je eens
EDIT: Baz dat is niet van de gameboy hij is allang uit de DS lite toch?
Topbands: Metallica, Drowning pool, Disturbed, Firewind, Pillar.
KILL SPAM! DRUK OP HET REPORTKNOPJE!
mart
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1984
Geregistreerd: 27 jul 2006, 12:49



VorigeVolgende

  • Reklame Boodschappen
cron