problemen met installatie directeurscollectie

Gezellig babbelen over de nieuwe uitdagingen in 3D.

Berichtdoor zeekoe » 20 apr 2008, 21:09

Bedankt voor de tip, ik heb de map InstallShield Installation Information gevonden en kan hem ook openen. Maar het enige wat ik zie zijn bestanden met namen als BGF-53YT009-AFT ofzo. Ik kan aan zo'n bestandsnaam echt niet zijn welk bestand het is.
zeekoe
Avatar gebruiker
Winnaar Jubileum Contest - Animals of the World
Berichten: 1563
Geregistreerd: 31 aug 2007, 14:10



Berichtdoor Raymondhoek » 20 apr 2008, 21:16

Je moet de bestanden 1 voor 1 VERPLAATSEN naar je bureau-blad bijvoorbeeld (tijdelijk)
elke keer dat je er weer 1 hebt verplaatst probeer je ZT2 opnieuw te instaleren.
Totdat hij wel instaleert.
Degene die je als laatste hebt verplaatst moet je dan deleten.
en de rest zet je weer terug in de map "InstallShield Installation Information".
Snap je het nu wel???
Maak ook allemaal een account op het ZTSF
Klik HIER voor mijn ZT2 creatie's (Momenteel "Broken Fences Hack)
Klik HIER voor mijn ZT2 Show zoo (momenteel "Dierenhoek, Up1")
Klik HIER voor mijn Blijdorp foto's
Raymondhoek
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 1650
Geregistreerd: 31 mei 2007, 18:44
Woonplaats: Rotterdam



Berichtdoor Arthur » 21 apr 2008, 14:42

zeekoe schreef:Bedankt voor de tip, ik heb de map InstallShield Installation Information gevonden en kan hem ook openen. Maar het enige wat ik zie zijn bestanden met namen als BGF-53YT009-AFT ofzo. Ik kan aan zo'n bestandsnaam echt niet zijn welk bestand het is.


Je kunt ze daar wel terug vinden welke je kunt verwijderen. Je kijkt in elke map met die lange letter/cijfer code en dan controleer je de files die erin staan. je kunt ze niet allemaal openen maar degene met de naam setup.inx kun je wel min of meer bekijken met Word. Je ziet dan in eerste instantie een hele rij rare tekens en letters maar als je even de tijd neemt om door te scrollen dan zie je vanzelf flarden met tekst die je kunt ontcijferen ik heb bij mezelf gekeken en vond er de volgende tekst:
Code: Selecteer alles
S O F T W A R E \ M i c r o s o f t \ M i c r o s o f t   G a m e s \ Z o o   T y c o o n   2

Dat is dus een bestand wat met zt2 te maken heeft.
De map waar dit bestand in staat kun je verwijderen inclusief de andere bestanden die erin staan.
Mijn ervaring is dat er voor zt2 maar 2 bestanden in staan, setup.inx en setup.ilg. Degene die meer bestanden hebben in hun map zijn van andere progjes.
Het enige wat draadloos nog niet echt wil lukken is, bungeejumpen
Citaat van een wereldberoemde Tycoon : 'Ik hoef niet te zwemmen in het geld, pootje baden is al genoeg..'
Als je een mooie zoo/download hebt gemaakt stuur hem dan ook eens in naar de site. Jij zorgt voor chaos bij de zookassa's, wij voor dranghekken...
Arthur
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 4049
Geregistreerd: 19 dec 2003, 12:09
Woonplaats: 's-Hertogenbosch, Nederland.



Berichtdoor Raymondhoek » 21 apr 2008, 14:48

Dat wist ik niet.
Goed gedaan Arthur.
Ik doet hetje niet na.
Maak ook allemaal een account op het ZTSF
Klik HIER voor mijn ZT2 creatie's (Momenteel "Broken Fences Hack)
Klik HIER voor mijn ZT2 Show zoo (momenteel "Dierenhoek, Up1")
Klik HIER voor mijn Blijdorp foto's
Raymondhoek
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 1650
Geregistreerd: 31 mei 2007, 18:44
Woonplaats: Rotterdam



Berichtdoor zeekoe » 21 apr 2008, 21:21

Iedereen die mij heeft geholpen met de installatie van ZT2DC: heel erg bedankt!
Het is bijna gelukt. ZT2DC en ZT2MM zijn geinstalleerd en ik kan nu ook op "spelen" klikken. Maar daarna gebeurt er niks meer... :(
zeekoe
Avatar gebruiker
Winnaar Jubileum Contest - Animals of the World
Berichten: 1563
Geregistreerd: 31 aug 2007, 14:10



Berichtdoor Raymondhoek » 22 apr 2008, 15:24

Klik rechts op het ZT2 icoon en kik op de pad nog klopt zo niet...........
maak hem dan zelf even door naar dma Zoo Tycoon 2 te gaan die in de map MirosoftGames staat die in Program files staat.
Klik in de map Zo Tycoon 2 dan op het programma.
doet hij het dan wel......................
aak dan een snelkoppeling naar dit bestand op het bureau blad, en gebruik dit dan voortaan.
Hopen dat het nu ar wel lukt XD
Maak ook allemaal een account op het ZTSF
Klik HIER voor mijn ZT2 creatie's (Momenteel "Broken Fences Hack)
Klik HIER voor mijn ZT2 Show zoo (momenteel "Dierenhoek, Up1")
Klik HIER voor mijn Blijdorp foto's
Raymondhoek
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 1650
Geregistreerd: 31 mei 2007, 18:44
Woonplaats: Rotterdam



Berichtdoor zeekoe » 22 apr 2008, 19:24

Hoera! Het spel doet het! <) ID
Iedereen heel erg bedankt voor de hulp, de adviezen en het geduld om dit aan een computerleek uit te leggen! Jullie waren geweldig! I)

(Hier kan een slotje op.)
zeekoe
Avatar gebruiker
Winnaar Jubileum Contest - Animals of the World
Berichten: 1563
Geregistreerd: 31 aug 2007, 14:10



Berichtdoor Arthur » 23 apr 2008, 20:21

oke veel plezier met spelen zeekoe !
Het enige wat draadloos nog niet echt wil lukken is, bungeejumpen
Citaat van een wereldberoemde Tycoon : 'Ik hoef niet te zwemmen in het geld, pootje baden is al genoeg..'
Als je een mooie zoo/download hebt gemaakt stuur hem dan ook eens in naar de site. Jij zorgt voor chaos bij de zookassa's, wij voor dranghekken...
Arthur
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 4049
Geregistreerd: 19 dec 2003, 12:09
Woonplaats: 's-Hertogenbosch, Nederland.



Vorige

  • Reklame Boodschappen
cron