Zoo Tycoon 2 bugs

Gezellig babbelen over de nieuwe uitdagingen in 3D.

Zoo Tycoon 2 bugs

Berichtdoor robin de 3e » 12 dec 2004, 11:08

oke,na lang weggeweest te zijn ben ik weer terrug(door zt2)

maar nu wou ik maar even een buglist maken(bugs=foutjes in het spel)
zodat die eventueel kunnen worden opgestuurd naar microsoft/blue fang.

-als je een hok maakt en je zet er pad langs dan krijgt het een ronding,maar dan komt er een stukje van het pad in het hok te zitten :cry:
-als je ver uitzoomed worden mijn hekken heel raar(dit kan aan mn pc liggen)

jullie ook bugs gevonden?? post even dan zet ik ze in de lijst ;)


Edit by Excalibur :: titel aangepast.
Laatst bijgewerkt door robin de 3e op 01 jan 2005, 11:09, in totaal 1 keer bewerkt.
robin de 3e
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 96
Geregistreerd: 28 dec 2003, 18:35
Woonplaats: ridderkerk



Berichtdoor Robbert » 12 dec 2004, 13:12

Goed idee! Als jullie nou dan even gauw op willen schieten, kan Microsoft de foutjes snel verbeteren en heb ik een betere versie! :D :D
Het zal lastig worden, maar ik wil in dat geval best nog heel even wachten met het kopen van ZT2.
Bezochte parken in 2012: Apenheul, Artis, Antwerpen, Blijdorp (x4), Burgers' Zoo (x8), Dierenrijk, Duisburg, Falconcrest, Keulen, Krefeld, Olmense Zoo, Ouwehands, Planckendael, Safaripark (3x)
Totaal aantal bezoeken 2012: 26 in 14 parken
2011: 33 bezoekjes in 14 verschillende parken
Robbert
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 4749
Geregistreerd: 12 nov 2003, 19:03
Woonplaats: Ergens in Eindhoven



Berichtdoor robin de 3e » 12 dec 2004, 13:53

nou als er een patch komt kan je em gratis downloaden denk ik hoor ;)
robin de 3e
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 96
Geregistreerd: 28 dec 2003, 18:35
Woonplaats: ridderkerk



Berichtdoor turtlelover » 17 dec 2004, 19:40

kweeniet of het een bug is maar hoogte en soort grond veranderen kost bij mij geen money
wel relaxed om hokken te maken gewoon met een gat (wel oppasen dat die gassies er niet invallen
mijn geheime project voor de contest word cool
alleen ik kan die voet niet downloaden
turtlelover
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 368
Geregistreerd: 01 feb 2004, 19:46
Woonplaats: bigstad



Re: zt2 bugs

Berichtdoor dappere dodo » 20 dec 2004, 16:39

Ik denk aan een bug :roll: : Als ik het spel opstart gebeurt het heel vaak dat 1 van de beesten buiten z'n hok is. Had dit gisteren met een krokodil :shock: , was wel lachen :D :D , wat een paniek!!!!!!!

Of als ik dan al ff bezig ben dan blijkt die Gemsbok ineens erg hongerig, zwemt dan al een tijdje ergens in een meertje :shock: :shock:

Hebben jullie dit ook?
And remember........Dappere dodo is always watching you!!
dappere dodo
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 357
Geregistreerd: 12 nov 2003, 13:06



Re: zt2 bugs

Berichtdoor dappere dodo » 20 dec 2004, 16:41

robin de 3e";p="13399 schreef:oke,na lang weggeweest te zijn ben ik weer terrug(door zt2)

maar nu wou ik maar even een buglist maken(bugs=foutjes in het spel)
zodat die eventueel kunnen worden opgestuurd naar microsoft/blue fang.

-als je een hok maakt en je zet er pad langs dan krijgt het een ronding,maar dan komt er een stukje van het pad in het hok te zitten :cry:
-als je ver uitzoomed worden mijn hekken heel raar(dit kan aan mn pc liggen)

jullie ook bugs gevonden?? post even dan zet ik ze in de lijst ;)


1) rondingen die in een hik terecht komen kan je gewoon verwijderen.
2) heb ik geen last van ;)
And remember........Dappere dodo is always watching you!!
dappere dodo
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 357
Geregistreerd: 12 nov 2003, 13:06



Re: zt2 bugs

Berichtdoor Tim » 20 dec 2004, 18:01

Ik heb zo dan eens de demo uitgeprobeert. Die gaf mij de volgende bug (denk ik):

Je kan zomaar een dier adopteren zonder eerst er een hek rond te doen. Voor dat ik het wist was die Bengaalse Tijger los en de eerste bezoekers hadden al paniek. Lol!

Zou je dit als een bug zien of is dat ook echt zo in het spel?
Een perfecte mix tussen sarcasme, cynisme, een groot bereik aan humor, grof, droog, intelligentie, ... maar hoe dan ook als je echt moeite doet toch wel een trouw hart. Of niet soms?

Roei roei roei de boot.
Tim
Avatar gebruiker
Voormalig zt.nl crewlid
Berichten: 2036
Geregistreerd: 10 nov 2003, 22:18
Woonplaats: Antwerpen, Vlaanderen



Re: zt2 bugs

Berichtdoor dappere dodo » 20 dec 2004, 19:41

Dat is dus in het echte spel ook zo ;)
And remember........Dappere dodo is always watching you!!
dappere dodo
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 357
Geregistreerd: 12 nov 2003, 13:06



Berichtdoor Gea » 20 dec 2004, 19:47

Moet je er extra opletten waar je je dieren plaatst :P. Ik heb in ieder geval één keer gehad dat een dier buiten zijn hok kwam (steenbok), maar die was gewoon via de berg eruit geklommen denk ik. Dus dat was mijn eigen fout. Volgens mij is het bij mij ook niet zo dat grond veranderen geld kost, maar ik denk niet dat het bug is, ik denk dat ze dat zo erin geprogrammeerd hebben. Ook heb ik twee keer gehad dat een dier in het water terecht kwam, die niet kon zwemmen, maar toen kwam er boven te staan: "Dierblabla is in het water en kan niet zwemmen." of iets dergelijks. Ook hebben de dieren wel eens honger, maar dan is er wel gewoon eten, dus dat is wel wat vreemd.
In Christ alone my hope is found
He is my light, my strength, my song (In Christ Alone)
Gea
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 3738
Geregistreerd: 12 nov 2003, 17:48
Woonplaats: Berghem



Re: zt2 bugs

Berichtdoor Jurgen » 20 dec 2004, 22:54

@ Gea: Waarschijnljk kijken die dieren dan niet rond en zien ze alleen een beperkt deel van het hok en als daar geen eten is kunnen ze het niet vinden :? .
Of de voederbak e.d. staat achter een boom of struik.
Dit had ik namelijk ook in de demo...

Jurgen
Un simple regard, en peu de temps, peut changer toute une vie
Jurgen
Avatar gebruiker
Voormalig zt.nl crewlid
Berichten: 993
Geregistreerd: 06 jan 2004, 20:08
Woonplaats: Tilburg



Volgende

  • Reklame Boodschappen
cron