Taalverschil ZT2 en ZT2 BD => eula probleem

Gezellig babbelen over de nieuwe uitdagingen in 3D.

Berichtdoor rayquazakid704 » 27 dec 2006, 20:23

1 ik heb de nederlandse zoo tycoon 2 en de alle nederlandse uitbereidingspaketten daarvoor maar hoe krijg ik ze in het engels zonder dat de uitbereidingspakeetdieren geen namen meer hebben want ik heb de engelse dino danger en met die taalfiles geeft hij alsnog aan dat ik de verkeerde taal in het spel heb

2 kan iemand ook de engelse taal patch voor me neerzetten?
Linkin pak ownt!!
Regel 1: Ik heb altijd gelijk.
Regel 2: zoniet treed regel 1 in werking :P
rayquazakid704
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 462
Geregistreerd: 16 nov 2006, 16:40
Woonplaats: hilversum



Berichtdoor tigger » 28 dec 2006, 18:40

Ik heb ook het Eula probleem, sinds ik ZT2 MM heb geïnstalleerd.

Ik heb:
ZT2 ~ Engels
ZT2 ES ~ Engels
ZT2 MM ~ Nederlands
(binnenkort krijg ik ook nog ZT2 AA ~ Nederlands)

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!
tigger
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 28 dec 2006, 18:20



Berichtdoor Ruud » 28 dec 2006, 19:14

Het probleem is de taal. Jij hebt ZT 2 en BD in het engels, de overige versies moeten ook in het engels zijn anders werkt het niet. We hebben hier op de site alleen de taal-files van ZT 2.
Dus ik denk dat je MM in het engels moet aanschaffen.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Berichtdoor tigger » 28 dec 2006, 19:26

Bedankt voor je reactie. Is de volgende oplossing ook een optie:
Ik koop de Nederlandse versie van BD en zet ZT2 met behulp van de taal-files om in het Nederlands.
tigger
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 28 dec 2006, 18:20



Berichtdoor Ruud » 28 dec 2006, 19:36

Dat is een hele goede oplossing ja. Zo kan je het wel doen en dan werkt het.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Berichtdoor deltalima » 18 jan 2007, 12:20

Ik heb ZT 2 (nederlands) :)
ZT 2 AA (nederlands) :)
ZT 2 MM (engels) :(
nu mijn probleem: ik heb ZT 2 MM proberen te vertalen maar dat lukt niet want dan wil da spel niet meer opstarten :( . Kan iemand soms helpen met dit probleem...? :?:

thks :D
deltalima
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 4
Geregistreerd: 18 jan 2007, 10:32



Berichtdoor Jurgen » 18 jan 2007, 17:59

Een mogelijkheid is om ZT2 AA in het Engels te kopen en ZT2 met behulp van onze taalfiles ook om te zetten naar het Engels.
Of je koop de Directeurscollectie in het Engels dan heb je ZT2+ZT2BD+ZT2AA.

Een andere mogelijkheid is ZT2MM opnieuw kopen maar dan de Nederlandse versie.

Iets anders dan deze 2 opties zit er niet in helaas..
Jurgen
Un simple regard, en peu de temps, peut changer toute une vie
Jurgen
Avatar gebruiker
Voormalig zt.nl crewlid
Berichten: 993
Geregistreerd: 06 jan 2004, 20:08
Woonplaats: Tilburg



Vorige

  • Reklame Boodschappen
cron