Taalverschil ZT2 en ZT2 BD => eula probleem

Gezellig babbelen over de nieuwe uitdagingen in 3D.

talen

Berichtdoor falcofaes » 22 sep 2006, 00:26

Hoi ik ben nieuw en heb veel al gelezen maar ik heb een vraag
ik heb zt2 en bd beiden in het engels kan ik ze dan ook omzetten naar het nederlands.
graag reactie b.v.d. falco
falcofaes



Berichtdoor brands » 22 sep 2006, 06:36

Door een patch te downloaden van www.zootycoon.com
Collegejaar 2012 - 2013 --> 4de jaar van de opleiding

Opleiding HBO accountancy (administratie voeren van bijvoorbeeld de bakker + de bijbehorende belastingformulieren)
brands
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1454
Geregistreerd: 31 mei 2006, 19:21
Woonplaats: Leeuwarden



talen

Berichtdoor falcofaes » 22 sep 2006, 08:22

Bedankt voor de reactie maar.
Sorry ik kan een patch vinden er staat niet bij dat hij de taal omzet naar het nederlands, of bij de nederlandse patch dat het ook bij bd werkt.
En nog een vraagje kun je erna alles hetzelfde spelen ik lees dat sommige namen niet meer te lezen zijn?
falcofaes



Re: talen

Berichtdoor brands » 22 sep 2006, 10:15

falcofaes schreef:Bedankt voor de reactie maar.
Sorry ik kan een patch vinden er staat niet bij dat hij de taal omzet naar het nederlands, of bij de nederlandse patch dat het ook bij bd werkt.
En nog een vraagje kun je erna alles hetzelfde spelen ik lees dat sommige namen niet meer te lezen zijn?


http://download.microsoft.com/download/f/e/2/fe2c599c-e4e2-4054-a228-21b6e5f0d86c/setup.exe

Op dat laatste kan ik je niet mee helpen.
Collegejaar 2012 - 2013 --> 4de jaar van de opleiding

Opleiding HBO accountancy (administratie voeren van bijvoorbeeld de bakker + de bijbehorende belastingformulieren)
brands
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1454
Geregistreerd: 31 mei 2006, 19:21
Woonplaats: Leeuwarden



Berichtdoor hilbabe » 01 okt 2006, 10:33

hallo mensen,

ik heb ook een engelse zoo tycoon 2 en een nederlandse zt2 bedreigde diersoorten.
Bij het installeren kreeg ik ook het eula probleem. ik heb de taalfiles al veranderd maar toen kreeg ik een error van microsoft.
Nu heb ik het geprobeert met de taalpatch maar dat werkt ook niet.
Kan iemand mij alsjeblieft helpen met dit ik word hier echt gek van.
hilbabe
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 3
Geregistreerd: 16 aug 2004, 18:00
Woonplaats: hilversum



Berichtdoor Pinguinboy » 01 okt 2006, 11:05

dan kunnen we je niet helpen.
je kunt het bst zoo tycoon 2 in het nederlands kopen
kom naar Novpin en red de pinguins in kaapstad!
Lees HIER mijn verhaal ''De Strijd om de walvissen'' en volg het avontuur tegen de Japanse walvisvaarders! :book:
Mickey Mouse wees me erop dat ik er minder van moest snoepen, terwijl Teigertje me er meer voerde, en Winnie de Pooh me probeerde over te halen om gewoon honing te gaan eten.
Pinguinboy
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 2026
Geregistreerd: 04 aug 2006, 19:49
Woonplaats: op aarde



Berichtdoor hilbabe » 01 okt 2006, 17:31

nou het is meer zo dat als ik die taalpatch voor nederlands wil installeren dan geeft ie aan dat ik geen patch heb voor de versie die op me comp staat.. maar ik heb de engelse zt2 moet ik dan ook de amerikaanse taalpatch hebben??
want als ik de taalfiles verander dan start ie het spel wel op maar hij loopt dan vervolgens vast of geeft ie een microsoft error..
hilbabe
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 3
Geregistreerd: 16 aug 2004, 18:00
Woonplaats: hilversum



Berichtdoor Ruud » 02 okt 2006, 15:48

hey_pjotr schreef:Uninstall van ZT2 BD uitgevoerd, ZT2 geïnstalleerd, dan de nederlandse config.Z2f en lang.z2f gevolgd door de taalpatch van Microsoft. ZT2 opgestart en de eula aanvaard. ZT2 Bedreigde Diersoorten geïnstalleerd en eula aanvaard. Werkt nu perfect.


Ik dacht dat het zo werkte, tenmiste als ik het goed heb.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Berichtdoor hilbabe » 02 okt 2006, 17:43

Jippie.. het spel werkt eindelijk alleen doet zich nu weer een ander probleem voor.. als ik een hek heb gezet dan valt me cursor weg en (ik vermoed) dat het spel vastloopt. misschien dat iemand mij hier kan helpen.. ga in ieder geval nog even op zoek op de site naar een oplossing
hilbabe
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 3
Geregistreerd: 16 aug 2004, 18:00
Woonplaats: hilversum



Berichtdoor Ruud » 03 okt 2006, 16:44

Kijk anders even hier of je wat kan vinden.

http://zootycoon.com/support/techsupport.htm
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



VorigeVolgende

  • Reklame Boodschappen
cron