Taalverschil ZT2 en ZT2 BD => eula probleem

Gezellig babbelen over de nieuwe uitdagingen in 3D.

Taalverschil ZT2 en ZT2 BD => eula probleem

Berichtdoor hey_pjotr » 05 jan 2006, 21:50

Ik heb ZT2 (engelse versie) en ZT2 BD (nederlandse versie). Ik heb al de nederlandse patch afgeladen om ZT2 om te zetten naar het nederlands, maar krijg toch weer de eula melding. Dan de engelse patch geprobeerd na installatie van ZT2 BD met hetzelfde resultaat. Ik heb de nederlandse versie van de bestanden config.z2f en lang.z2f voor nodig. Kan iemand mij die bezorgen?

Alvast bedankt!
hey_pjotr
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 05 jan 2006, 21:32



Re: Taalverschil ZT2 en ZT2 BD => eula

Berichtdoor Jurgen » 05 jan 2006, 21:56

hey_pjotr schreef:Ik heb ZT2 (engelse versie) en ZT2 BD (nederlandse versie). Ik heb al de nederlandse patch afgeladen om ZT2 om te zetten naar het nederlands, maar krijg toch weer de eula melding. Dan de engelse patch geprobeerd na installatie van ZT2 BD met hetzelfde resultaat. Ik heb de nederlandse versie van de bestanden config.z2f en lang.z2f voor nodig. Kan iemand mij die bezorgen?

Alvast bedankt!


Die kun je waarschijnlijk (heel) binnenkort weer op deze site downloaden, maar door de overgang naar de nieuwe site zijn die nog niet overgezet.

Mocht je er écht om zitten te springen stuur me dan een mailtje dan stuur ik ze wel op.

Jurgen

P.S.
mijn e-mailadres staat in m'n profiel..
Un simple regard, en peu de temps, peut changer toute une vie
Jurgen
Avatar gebruiker
Voormalig zt.nl crewlid
Berichten: 993
Geregistreerd: 06 jan 2004, 20:08
Woonplaats: Tilburg



Berichtdoor Ruud » 05 jan 2006, 22:26

Omdat veel mensen een eula probleem hebben heb ik dit topic sticky gemaakt. Het probleem komt vaak voor bij 2 verschillende talen.
Ook ik heb de taalfiles op mijn computer staan.


Mocht je problemen hebben kan je het hier kwijt in dit topic.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Berichtdoor hey_pjotr » 06 jan 2006, 21:13

Uninstall van ZT2 BD uitgevoerd, ZT2 geïnstalleerd, dan de nederlandse config.Z2f en lang.z2f gevolgd door de taalpatch van Microsoft. ZT2 opgestart en de eula aanvaard. ZT2 Bedreigde Diersoorten geïnstalleerd en eula aanvaard. Werkt nu perfect.

Jurgen, bedankt voor de twee bestandjes en de snelle afhandeling.
hey_pjotr
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 05 jan 2006, 21:32



eula

Berichtdoor jcj » 18 jan 2006, 00:17

Ik heb hetzelfde probleem
zt2 en zt bd zijn beide nederlands
moet ik nu ook die taalpatches gebruiken?

hulp alsjeblieft want mijn zoon begint te morren :(
jcj
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 1
Geregistreerd: 18 jan 2006, 00:14
Woonplaats: Edam



Berichtdoor Gea » 18 jan 2006, 00:19

Als beide Nederlands zijn, is er niets aan de hand. Je hoeft geen taalbestanden te downloaden. Wel moet de patch gedownload worden van de officiele site van ZT. Die lost een aantal problemen op. Maar het spel hoort het verder gewoon te doen.
In Christ alone my hope is found
He is my light, my strength, my song (In Christ Alone)
Gea
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 3738
Geregistreerd: 12 nov 2003, 17:48
Woonplaats: Berghem



Berichtdoor ericson » 27 jan 2006, 20:41

welke waar perfect in het engels geen nederlands eula probleem blijft waar op site van jurgen uitleg ikke niet vinden
ericson
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 27 jan 2006, 09:20



Berichtdoor Martine » 27 jan 2006, 20:48

Welkom op de site ericson. Zou je misschien wat duidelijker willen typen, want ik kan hier geen touw aan vastknopen.
Keep you face in the sunshine, and the shadows will fall behind you...
Kijk ook eens op dit forum:http://allaboutanimals.forumup.nl/
Martine
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 2350
Geregistreerd: 26 maart 2004, 17:43
Woonplaats: Bunde (vlakbij Maastricht)



Berichtdoor ericson » 27 jan 2006, 20:57

heb engelse zootycoon 2 wil hem in het nederlands alles binnengehaald
gedaan wat er op de site staat als ik zt2 opstart blijft in het engels wat doe ik niet goed b.v.d
als ik wat probeer met backup map zoals op site word verteld krijg ik een scherm met eula moet acceptere waar moet ik dat doen en hoe
ericson
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 2
Geregistreerd: 27 jan 2006, 09:20



Berichtdoor Robin_Zoo » 31 jan 2006, 10:28

Ik had het eula probleem ook. Ik had eerst zoo tycoon 2 (engelstalig) geinstalleerd. En toen de nederlandse patch (heb ik gedownload op deze site) erop gezet. Daarna had ik hem een paar keer het spel opgestart. Daarna ging ik Zoo Tycoon BD (nederlandstalig) installeren. En toen deed die het gewoon. :)
Robin_Zoo
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 10
Geregistreerd: 19 jan 2006, 17:24
Woonplaats: Zoetermeer



Volgende

  • Reklame Boodschappen