Moet perse met muis!?

Gezellig babbelen over de nieuwe uitdagingen in 3D.

Moet perse met muis!?

Berichtdoor Maar1vraag » 02 mei 2013, 16:40

Hoi,
kun je Zoo Tycoon alleen spelen met een muis....of ook op een Laptop zonder muis?
Liefs,
Mij.
Maar1vraag
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 4
Geregistreerd: 02 mei 2013, 16:39



Re: Moet perse met muis!?

Berichtdoor Ruud » 04 mei 2013, 11:17

Zoo Tycoon kan je spelen zonder muis op de labtop. Maar het is vele malen handiger om met muis te spelen.
Je kan het ook wel doen met de laptop zonder muis maar dit is erg onhandig vind ik.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Re: Moet perse met muis!?

Berichtdoor Maar1vraag » 07 mei 2013, 17:07

Oké,
ik heb nu al een muis aangesloten,toch bedankt!!
Maar1vraag
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 4
Geregistreerd: 02 mei 2013, 16:39




  • Reklame Boodschappen
cron